Testsmagning af Samyang’s Hot Chicken nudler

Hot Chicken Flavour Ramen
Testsmagning af Samyang’s Hot Chicken nudler
Henrik Andersen
-
08/03/2023
-

Hot Chicken Flavour Ramen, er det første produkt i Samyang’s Hot Chicken serie.

Produktet er pakket ind i sort plastik, med en kylling der spyr ild, kyllingen på indpakningen hedder Hochi. Produktet har en SHU (Scoville Heat Units) vurdering på 4.404, hvilket er cirka halvdelen af, Hot Chicken Flavour Ramen 2x Spicy, som har en SHU på 8.000.

På indpakningen står der “Buldak” hvilket betyder “Ild kylling”. Buldak er et koreansk ord.

Produktet er vegetarisk og vegansk, da det er syntetisk kylling, i produktet. Produktet bliver dog produceret på en fabrik, hvor der også bliver produceret mælkeprodukter og æg. Fabrikken er lokaliseret i Seoul, som er Koreas hovedstad, dog er “Ramen noodles” en Japansk opfindelse.

I én pakke nudler er der, 140 g, og 530 kalorier. Produktet er ovenikøbet også Halal godkendt.

Køb det her eller find japansk slik her, hvis du foretrækker søde sager.

Sådan smager Hot Chicken Flavour

Samyang Chicken noodles

Da jeg smagte det, var det en sød smag først, jeg nåede lige at tænke det ikke var så slemt. Og så kom den stærke smag, efter et par sekunder.

Det var ikke slemt de første par bidder, men derefter begyndte det at blive ubehageligt. Efter de første 10 bidder gav jeg op, og drak vand. Så det hele blev ikke spist, da det var stærkere end jeg lige kunne holde til. For at mindske den stærke smag, kan man nøjes med at putte halvdelen eller mindre af det flydende krydderi i.

Den søde smag inden den stærke, var rigtig lækker – den søde og stærke smag sammen, er en god kombination, hvis man kan holde til den stærke. Hvis man bare putter mindre flydende krydderi, så bliver det perfekt.

Det var nemt at lave, det tog lidt under 10 minutter at få det på en tallerken klar til servering. Der er også nemme instruktioner på indpakningen.

Køb det her.

Historien bag Samyang

Hot Chicken Flavour Ramen

Samyang Food er etableret i 1961, af Jeon Jung Yoon. Samyang Food, lavede deres første nudler i 1963, kun 5 år efter “Ramen nudler” blev opfundet.

Det gik godt for Samyang Food, i et årti, indtil de begyndte at lave snacks, dressing og mælkeprodukter. På dette tidspunkt var Samyang de dominerende inde for Ramen nudler industrien og lysten efter Ramen nudler voksede hurtigt.

Samyang Food blev dog opdaget i at bruge ulovlig madolie i deres nudler, hvilket ødelagde deres ry i nudel-industrien, i 1980’erne. Samyang Food kom dog op på toppen igen efter flere år.

Samyang Food laver også “Ranch” dressing, hvilket minder om hvidløgsdressing. I 2019 blev Samyang Food’s Formand Jeon In Jang arresteret og idømt 3 års fængsel, for at have begået underslæb på 5 milliarder Sydkoreanske Won, hvilket er 27.616.000 danske kroner.

Direktøren og Jeon’s kone, blev også idømt 2 år i fængsel og en 3 års suspendering fra Samyang Food.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!